Regelmatige bestuurder

Categories:KBC Nieuws

Net je definitieve rijbewijs behaald?

Je kunt keren in een smalle straat, feilloos parkeren en zonder aarzelen de ruitenwisservloeistof aanwijzen. Je behaalde dus je rijbewijs, maar wilt nog even met de auto van je ouders rijden. Een eigen wagen brengt namelijk heel wat extra kosten met zich mee: aankoop, benzine, de optionele luchtverfrisser en natuurlijk de autoverzekering.

Zorgen voor later, kun je denken. Toch kan het voordelig zijn om nu al aan de toekomst te denken. Laat je nú opnemen als regelmatige bestuurder in de autoverzekering op naam van je ouders, en pluk daar later de vruchten van. Meer rijervaring betekent namelijk een lagere prijs op het moment dat je je eerste eigen autoverzekering op naam aangaat.

Ben je een regelmatige bestuurder?

Gebruik je elk weekend de auto van je ouders? Of rijd je ermee naar de les? Dan gebruik je hun wagen op regelmatige basis, en moet je jezelf als regelmatige of courante bestuurder laten opnemen in hun autopolis. Zo ben je meteen goed verzekerd!

Later een voordelig tarief

Ben je vertrouwd met KBC Start2Drive? Dan genoot je met een voorlopig rijbewijs al veel voordelen. Die moeten natuurlijk niet allemaal verdwijnen na 24 maanden als weggebruiker. Als regelmatige bestuurder bouw je namelijk nog altijd rijervaring op in de autopolis van je ouders, wat later kan zorgen voor een lagere bonus-malusgraad. Schakel je na enige tijd als regelmatige bestuurder binnen de autoverzekering van je ouders over naar je eerste autoverzekering op eigen naam? Dan geniet je van een voordeliger tarief!

Een lange periode zonder ongevallen is natuurlijk nóg beter voor je bonus-malusgraad. Download daarom de app KBC DriveSafe voor ondersteuning op maat bij je eerste kilometers als bestuurder.

Ouders aan zet

Hoe gaat het in zijn werk? Heel simpel. Je ouders nemen contact op met hun bankkantoor of verzekeringsagent om je in te schrijven als courante bestuurder in hun huidige autoverzekering. In ruil voor een lichte verhoging van de verzekeringspremie rijd je goed verzekerd de baan op én heb je later een voordeel als je je eerste eigen autoverzekering aangaat.

mypension.be

Categories:KBC Nieuws

Uw pensioen op mypension.be

Hebt u de website van ‘my pension’ al ontdekt?

  • Een klaar en duidelijk overzicht van uw wettelijke en aanvullende pensioenen
  • Details van uw volledige pensioenloopbaan
  • Uw wettelijke pensioendatum

Check www.mypension.be

DriveSafe

Categories:KBC Nieuws

Met KBC DriveSafe word je een meester in het veilig rijden!

Proficiat!

Je hebt je rijbewijs gehaald! Nu wil je natuurlijk zo snel mogelijk de weg op. Dat begrijpen we maar al te goed. Maar probeer het
ook veilig te houden. Onze app KBC DriveSafe helpt je daarmee alvast op weg.

Wat kan KBC DriveSafe voor jou betekenen?

Deze app geeft op een speelse manier interessante feedback en tips over je rijgedrag. De perfecte manier om je eigen rijstijl beter te leren kennen, zodat je in geen tijd kunt uitgroeien tot een ervaren chauffeur.

En dat is nog niet alles. Zo kun je bijvoorbeeld ook toffe badges verdienen door opdrachten tot een goed einde te brengen.

Je eigen ‘car coach’!

Tijdens die spannende eerste kilometers sta je er niet alleen voor. KBC DriveSafe geeft je de mogelijkheid je resultaten te delen met een coach. Die ziet niet waar en wanneer je rijdt, maar krijgt algemene feedback over je rijgedrag en kan je motiveren om een nog betere rijstijl aan te nemen.

KBC linkt je rijgedrag niet aan de individuele verzekeringspolissen.

En daarna?

Vallen je scores toch wat tegen of ben je bang dat je rijkennis toch nog wat bijgeschaafd kan worden? Dan kun je terecht bij VAB voor een opfrissingscursus!

Nog een extra voordeel!

Bij KBC denken we niet alleen aan de veiligheid van jonge chauffeurs, maar ook aan hun portemonnee. Daarom krijgt iedereen die zich inschrijft in KBC DriveSafe een jaar lang 10% korting op zijn Proximus-abonnement. Mooi meegenomen!

Wil je het graag zelf eens proberen?

Download de app KBC DriveSafe via de Apple appstore of de Google Playstore. En voor maar 4,99 euro word je een meester in het veilig rijden!

KBC helpt je bij elke stap.

Meer info op www.kbc.be/jeeerstekms.

  • Hulp nodig bij je theoretisch rijexamen? Check de gratis app KBC Drive op www.kbc.be/theorie.
  • Praktisch examen doen? Bekijk heel wat nuttige filmpjes op www.kbc.be/praktijk
  • Klaar voor die eerste kilometers. Samen met de app KBC DriveSafe. Meer info op www.kbc.be/kbcdrivesafe.
  • Rij je met de wagen van je ouders? Laat je als courante bestuurder opnemen in hun verzekeringspolis. Vraag de voordelige voorwaarden aan op ons kantoor.
  • Eigen wagen kopen? Vraag naar de verzekeringsvoorwaarden op ons kantoor of neem een kijkje op www.kbc.be/eersteauto.
                  Verbonden agent, FSMA 030856 A, van KBC Verzekeringen nv, Professor Roger Van Overstraetenplein 2, 3000 Leuven, België BTW BE 0403.552.563, RPR Leuven.
                  Disclaimer         Klachten         Privacy                              © Copyright - Camps Boven Donckers - Design by Verzekeringen-Portaal.net